Performance cruiser

A NAU370RUN típusú vitorlással a gyártó Nauticboat Kft ezúttal is ötvözi az eleganciát a gyorsasággal és nem utolsó sorban a kényelemmel. E tulajdonságok jól bevált kombinációját most is, mint korábbi modelljeiknél, az RC44-es projekt által nemzetközi ismertségre-elismertségre szert tett Andrej Justin alkotta meg közös elképzeléseik alapján.

A hajó extravagáns megjelenése a legújabb trendeket követi, maximálisan szem előtt tartva a menetteljesítményt. A hajó tervezésekor meghatározó szempont volt az exkluzivitás, ezt bizonyítja minden apró részlet: a hajó gyártósablonja a legmodernebb eljárással, CNC marás segítségével készül a tökéletes pontosság és felületi minőség érdekében.

A karbon-epoxi--habszendvics szerkezetű hajótest vákuuminfúzió alkalmazásával készül a lehető legkönnyebb és legerősebb szerkezet elérése érdekében. A belső tér két, illetve három kabinnal osztható fel, a tulajdonos helyigénye alapján. A fedélzetre prémium szerelvények kerülnek, több évtizedes versenyzői tapasztalat alapján, jól átgondolt rendszerben. A teljes egészében karbon rudazat szintén átlagon felüli paraméterekkel és megjelenéssel járul hozzá a minél élvezetesebb, gyorsabb vitorlázáshoz, amely a Pauger műhelyben készül. Másodlagos meghajtásként a jól bevált Volvo Penta dízelmotorok segítik a kikötői manőverezést.

Tervező: Andrej Justin

Gyártó: Nautic Boat Kft