Tulajdonos: 
Bernula János

Surprise Sailing Team egy régi, szinte gyerekkori baráti társaság. Mindenki vitorlázott már, igaz korábban csak kedvtelésből, amatőr szinten.

A vitorlás versenyzést egy évvel a korábbi hajónk, az egykori Evolution megvásárlása előtt kezdtük.  A 2011-es erős szeles kékszalagon,  egy egész napos szép időben lezajlott tesztelés után elindultunk, és bár az akkori extrém viharos körülmények, valamint, tapasztalanságunk miatt kiállás mellett döntöttünk, mégis a csapat végérvényesen és visszavonhatatlanul beleszeretett a hajóba, a vitorlásversenyzésbe, ebbe a szabad és gyönyörű sportágba.

A csapat tagjai Dr. Pilisi Fanni pitwomen, Bernula Katinka trimmer, Dávid-Tóth Sándor pitmen, Papp Imre vordeck, Boros Bálint vordeck, Dávid Gábor trimmer, Hermann Tibor trimmer, Hermann István vordeck, Ifj. Bernula János helm.

Legjobb eredményeink:
Nau370 OB II. hely
Kékszalag III. hely

Fejlődésünket nagyban támogatták és segítették: Soponyai Géza, Dr. Kaiser Kristóf és Deák Szabolcs, akik csapatunk tiszteletbeli tagjai.

Anyakikötőnk Balatonföldvár.

És amiért ennyire szeretjük, hogy az osztály alapító tagjaiként minden hétvégén versenyzünk az az, hogy amikor fellépünk a hajóra és elindulunk a szelek szárnyán, a hétköznapi élet szinte összes problémája és gondja hirtelen semmivé válik, és csak a vitorlázás és versenyzés izgalma és élvezete marad.

SURPRISE Sailing Team
SURPRISE Sailing Team
SURPRISE Sailing Team
SURPRISE Sailing Team
SURPRISE Sailing Team